Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Трети международен форум – Елените 2014

5 апр. '14

Трети международен форум – Елените 2014

След вторият (първи за мен) логично беше да има и трети международен форум. Много специален за мен форум, по време на който получих и пълноправното си членство в Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори (НАПСФВ)……

Леко конфузен момент беше „ритуалното“ обличане на тениската на НАПСФВ ….

Ahahaa

 

Но да кажем, че срамът е отминал вече…

 

След приятните лекции, упражнения и срещи с колеги, равносметката е една…. Браншът трябва да се движи напред и нагоре, но това може да се случи само след пълното себеотдаване на всеки един колега.

 

По време на форума се проведе и допълнително заплатен мастерклас на един от ТОП10 европейски видеоператори и режисьори Максим Дедков. Като създател на Dedkoff Production, водещо студио за сватбено видео с филмова визия, той сподели  многогодишния си опит при заснемането на своите шедьоври…

Едно стана ясно…..

Времето на чичкото „професионален“ оператор с камера на рамо и висящ на врата фотоапарат, просто за да щракне „една снимчица“, част от „промо-пакет“ е безвъзвратно отминало…..

Вие все още доверявате ли се на такива хора?

 

 

 

Related Posts

Коментари са забранени.

Top